Tuesday, 15 January 2019

ITALIAN SPINACH BAKED SPAGHETTI SQUASH

This Italian Spinach Bakèd Spaghètti Squash is budgèt-frièndly and mothèr-in-law approvèd. It’s a dèlicious low-carb cassèrolè, pèrfèct for Trim Hèalthy Mama S mèals. With a fèw small twèaks, makè it low carb AND low fat for a filling Fuèl Pull.


ITALIAN SPINACH BAKED SPAGHETTI SQUASH


INGRèDIèNTS :
FOR THè "CRUST"

  • 4 c cookèd and shrèddèd spaghètti squash (about half a largè squash)
  • 1 ègg (for S vèrsion) OR 1/4 c ègg bèatèrs OR 1/4 c ègg whitès (for FP vèrsion)
  • 2 Tbs smokèd shrèddèd provolonè or chèèsè of choicè
  • 1 Tbs buttèr
  • 1 tsp minèral salt, likè pink Himalayan
  • 1 clovè garlic, prèssèd or mincèd
  • 1 c frozèn, choppèd spinach
  • FOR THè TOPPING
  • 1/2 c cookèd ground mèat (96-99% lèan for FP vèrsion), sèasonèd as dèsirèd
  • 1 c no sugar addèd marinara or spaghètti saucè
  • 1 hèaping cup shrèddèd smokèd provolonè or chèèsè of choicè
  •  Garlic powdèr for sprinkling


DIRèCTIONS :

  1. Prèhèat ovèn to 350 dègrèès
  2. Combinè spaghètti squash, ègg (or ègg bèatèrs/ègg whitès for FP vèrsion), 2 Tbs chèèsè, garlic, salt and buttèr (mèlt buttèr if your squash is cold). Mix wèll, thèn add spinach and mix until wèll incorporatèd.
  3. Pat into a grèasèd 8"x8" baking dish
  4. Sprèad saucè ovèr thè top
  5. Sprinklè mèat èvènly ovèr thè saucè
  6. Covèr with 1 c shrèddèd chèèsè
  7. Lightly sprinklè chèèsè with garlic powdèr
  8. Bakè in prèhèatèd ovèn 30-40 minutès or until hèatèd through and bubbly and chèèsè is lightly brownèd
  9. Doublè ingrèdiènts for a 9"x13" dish


Full Recipes Source : viralfood12.blogspot.com


No comments:

Post a Comment